flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стан виконавської дисціпліни

Стан виконавської дисціпліни в апараті Котовського міськрайонного суду Одеської області

 

 

Організація роботи з документами в Котовському міськрайонному суді Одеської області здійснюється відповідно до Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, затвердженої наказом Голови ДСА України від 27.06.2006, № 68(із змінами і доповненнями).

 

Котовський міськрайонний суд Одеської області виконує всі контрольні завдання надісланні ТУ ДСА України в Одеській області з визначенням термінів їх виконання.

 

Документи, що перебували на контролі, виконано у терміни, працівниками суду, згідно резолюції голови суду чи керівника апарату суду, на яких було покладено виконання завдання. Керівник апарату суду Данилевич Л.А. постійно контролює над своєчасністю, якістю надання відповідей на звернення громадян, запити ДСА України, ТУ ДСА України  в Одеській області; Ради Суддів України, Ради суддів загальних місцевих судів, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, апеляційного суду Одеської області та відповідних звітів.

 

Без порушення встановлених термінів розглядаються звернення громадян.

 

У Котовському міськрайонному суді Одеської області ведеться активна робота з інформування громадян про діяльність суду.

 

Головний спеціаліст із інформаційних технологій Мягі О.С.  постійно розміщує та оновлює  список справ, призначених до розгляду кожного судді, протягом тижня.

 

17.10.2011 р. проведені збори з працівниками апарату Котовського міськрайонного суду, щодо змін істотних умов праці та виведення із штату посау друкарки, введення посади – діловода.

 

09.11.2011 року та 07.12.2011 року планується проведення зборів з працівниками Котоського міськрайонного суду Одеської області щодо стану виконавської дисципліни, якості підготовки службових документів.

 

05.12.2011 року планується проведення зборів з працівниками Котовського міськрайонного суду, щодо підготовки до складання річного статистичного звіту за 2011 р., а також обговорення правила поведінки працівників суду.