flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Державної судової адміністрації України – Зеновій Холоднюк розпочав 2017 рік з робочого візиту на теренах Івано-Франківщини

01 лютого 2017, 09:37

 27 січня 2017 року о 10 годині у приміщенні Будинку правосуддя в залі №1 Апеляційного суду відбулася спільна підсумкова нарада на тему: «Організаційне забезпечення судів Івано-Франківської області в 2016 році. Планування роботи в 2017 році». Окрім Голови ДСА України – Зеновія Холоднюка в даному заході взяли участь: член Ради суддів України – голова комісії етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів - Тетяна Чумаченко, начальник територіального управління – Оксана Рибак, Голова Апеляційного суду Івано-Франківської області – Богдан Гриновецький, Голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду – Андрій Могила, заступник голови Господарського суду Івано-Франківської області – Олена Малєєва, голови і керівники апаратів місцевих загальних судів, судді та працівники територіального управління.

Кожен з доповідачів кваліфіковано охарактеризував стан здійснення судочинства та описав проблемні питання сьогодення.

Начальник управління – Оксана Рибак, свою доповідь представила за допомогою презентаційно-слайдових блоків. Усі присутні мали можливість наглядно ознайомитися та проаналізувати ситуацію в судах області, яка складалася в розрізі 2015 і 2016 років.

Член Ради суддів України – Тетяна Чумаченко у своїй доповіді, наголосила на основних аспектах конфлікту інтересів в судовій гілці владі.

Голова ДСА України – Зеновій Холоднюк у своїй презентаційній доповіді, зумів наглядно донести інформацію про стан організаційного та фінансового забезпечення судової гілки влади. Очевидним є те, що судова гілка влади з року в рік відчуває позитивні фінансові зрушення. Це говорить, що шлях обраний ДСА України є вірним.

По завершені заходу учасники обмінялися думками, пропозиціями а також отримали всі відповіді на поставлені запитання.

Слід відзначити, шо робочий візит Зеновія Холоднюка додав оптимізму та енергії всім працівникам судової гілки влади Івано-Франківщини.